Våra rum

Alla våra rum är individuellt inredda och är modernt och bekvämt utrustade. Trots det har historiens vingslag inte lämnat någonting orört: här lever det genuint gamla i harmoni med det moderna. Som exempel har de flesta av Dubbel de Luxe-rummen genuina takbjälkar. Alla rum har badrum, kabel TV, bagagebänk och hårtork. Ett strykrum på 3v finns till gästernas förfogande. Det finns trådlöst bredband på alla rum samt i lobby och konferensfaciliteter, och detta är kostnadsfritt för våra hotell- och konferensgäster. För de gäster som inte har egen laptop med finns en dator med internetuppkoppling i lobbyn. Hela hotellet är rökfritt. Tyvärr tar vi inte emot hundar.

Vänligen observera att byggnaden, på grund av dess gamla historia, kan anses som icke handikappsvänlig. Allmänna utrymmen nås till viss del via trappor utan tillgång till hiss.

Frukost

Vi serverar en stor härlig frukostbuffé nere i de medeltida källarvalven. Frukosttiderna varierar något under året, information om aktuella tider finns på receptionsplan. Ska du checka ut innan ordinarie frukosttid ordnar vi gärna något att äta, meddela bara i receptionen i god tid.

Söndagar erbjuder vi kostnadsfri utcheckning till 16.00 i mån av plats.

Enkelrum

Mindre enkelrum för en person med 105 cm bred säng utan garderob. Alla våra rum har TV, dusch, toalett, skrivbord, minibar, gratis WIFI och kaffe/te kokare.

Grandlit Rum

Större enkelrum/mindre dubbelrum med 140 cm bred säng. Kan användas av en eller två personer. Alla våra rum har TV, dusch, toalett, skrivbord, minibar, gratis WIFI och kaffe/te kokare.

Standard Dubbelrum

Dubbelrum för två personer med antingen 160, 180 cm bred säng eller på några rum två 90 cm breda sängar. Dusch eller badkar finns samt toalett, tv, skrivbord, minibar, gratis WIFI och kaffe/te kokare.

Dubbel De Luxe

Dubbelrum för två personer med lite extra lyx som ställbara sängar, golvvärme i badrummen och i de flesta rum takbjälkar. Dusch finns samt toalett, TV, skrivbord, minibar, gratis WIFI och kaffe/te kokare.

Familjerum

Rum för upp till 4 personer. På rummet finns en dubbelsäng och en bäddsoffa som är 160 cm bred. Möjligheten att sätta in extrasäng för en 4:e person ordnar vi gärna till en extra kostnad. På rummet finns antingen dusch eller badkar samt toalett, skrivbord, minibar, gratis WIFI och kaffe/te kokare.

Mini Svit

Dubbelrum för två personer med 2-personers hörnbadkar, dusch och takbjälkar. Observera att Mini Svit-rummen inte är större än våra vanliga dubbelrum. Samtliga rum har tv, toalett, skrivbord, minibar, gratis WIFI och kaffe/te kokare.
phoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram