Visste du..

  • Ländsförrädare på hotellet
    Visste du att Danmarks värsta landsförrädare genom tiderna, Corfitz Ulfeldt, och hans fru, prinsessan Eleonora Christina, bodde i byggnaden från 1600-talet?

Rummen – Priser

Alla våra rum är individuellt inredda och är modernt och bekvämt utrustade. Trots det har historiens vingslag inte lämnat någonting orört: här lever det genuint gamla i harmoni med det moderna. Som exempel har de flesta av Dubbel de Luxe-rummen genuina takbjälkar. Alla rum har badrum, kabel TV, bagagebänk och hårtork.  Ett strykrum på 3v  finns till gästernas förfogande. Det finns trådlöst bredband på alla rum samt i lobby och konferensfaciliteter, och detta är kostnadsfritt för våra hotell- och konferensgäster. För de gäster som inte har egen laptop med finns en dator med internetuppkoppling i lobbyn. Hela hotellet är rökfritt. Tyvärr tar vi inte emot hundar.

Vänligen observera att byggnaden, på grund av dess gamla historia, kan anses som icke handikappsvänlig. Allmänna utrymmen nås till viss del via trappor utan tillgång till hiss.

Frukost
Vi serverar en stor härlig frukostbuffé nere i de medeltida källarvalven. Frukosttiderna varierar något under året, information om aktuella tider finns på receptionsplan. Ska Du checka ut innan ordinarie frukosttid ordnar vi gärna något att äta, meddela bara i receptionen i god tid.

Söndagar erbjuder vi kostnadsfri utcheckning till 16.00 i mån av plats.